
Мікродобриво Еколайн Овочевий Хелати
212 грн./л
- В наличии
- Код: 311
- +380990015693Ярослав Михайлович (Удобрения)
- +380950706534Николай Михайлович (СЗР)
- +380674017819Ярослав Михайлович
- Условия оплаты и доставки
- График работы
- Адрес и контакты
Мікродобриво Еколайн Овочевий Хелати
Еколайн Овочевий Хелати - комплексне концентроване спеціальне добриво призначене для позакореневого підживлення овочевих культур з метою підвищення урожаю і якості.
Комплексне концентроване мікродобриво призначене для позакореневого підживлення овочевих культур з метою підвищення урожаю і якості.
СКЛАД МІКРОДОБРИВА:
- Азот (N – NH2) - 9,0 %
- Калій (K2O) - 7,0 %
- Кальцій (CaО) - 3,5 %
- Магній (MgО) - 2,5 %
- Сульфур (SO3) - 3,0 %
- Манґан (Mn) - 1,5 %
- Ферум (Fe) - 0,9 %
- Бор (B) - 0,9 %
- Купрум (Cu) - 0,8 %
- Цинк (Zn) - 0,15 %
- Молібден (Mo) - 0,02 %
- pH - 7,5
- Густина - 1,3
ЕКОЛАЙН ОВОЧЕВИЙ ХЕЛАТИ:
- Містить набір макро- та мікроелементів, необхідних для живлення овочевих культур в критичні періоди розвитку. Mg, Zn, Mn, Fe, Cu входять до складу добрива у формі 100% хелату ЕДТА;
- Включає підвищений вміст кальцію,магнію та сірки, які мають важливий вплив на засвоєння азоту і фосфору, впливаючи таким чином на якість, лежкість і транспортабельність врожаю овочевих культур;
- Підвищує стійкість рослин до ураження хворобами.
ДОЗИ ТА ПЕРІОДИ ПІДЖИВЛЕННЯ КУЛЬТУР:
Культури | Період підживлення | Доза, л/га |
---|---|---|
Огірки, кабачки, патісони | Перед цвітінням | 1,5 - 2,0 |
Томати, перець | Початок зав’язування плодів | 1,5 - 2,0 |
Капуста | Початок формування качана | 2,0 - 3,0 |
Дозрівання | 1,0 - 2,0 | |
Морква | Початок формування коренеплоду | 2,0 - 3,0 |
Цибуля, часник | Початок формування цибулини | 2,0 - 3,0 |
ОСОБЛИВОСТІ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР
До групи овочевих культур відносяться культури кількох ботанічних родин з відмінними біологічними особливостями, але для них характерні схожі вимоги до мінерального живлення пов’язані з якістю та транспортабельністю врожаю.
У мінеральному живленні овочевих культур виділяються наступні критичні періоди:
- Для рослин, які висаджуються розсадою, період приживання – потребують збалансованого живлення в першу чергу мікроелементами;
- Період бутонізації і цвітіння – важливо забезпечення бором та іншими мікроелементами для регулювання процесів цвітіння та накопичення цукрів;
- Дозрівання врожаю. У першу чергу - це кальцій, який сприяє зміцненню клітинних стінок та регулює протікання реакцій синтезу в рослині. Покращення живлення рослин сіркою забезпечує більш повне засвоєння азоту та недопущення накопичення у врожаї нітритів і нітратів. Магній, залізо та марганець, діючи в комплексі, посилюють продуктивність фотосинтезу, завдяки чому в товарній частині врожаю підвищується вміст сухої речовини, таким чином покращується якість врожаю.
Для томатів важливою якісною ознакою є вміст сухих речовин основу яких складають цукри тому в період дозрівання плодів важливою умовою є забезпечення рослин калієм та бором. Для отримання міцної шкірки, недопущення розтріскування плодів у період дозрівання та розвитку фізіологічної хвороби «верхівкова гниль» рослини потребують підживлення легкозасвоюваними формами кальцію.
Зеленні культури, капусти, огірки за незбалансованих умов мінерального живлення, затіненні можуть накопичувати в товарній частині врожаю нітрати і нітрити. Для недопущення цього потрібно вносити обґрунтовані дози органічних добрив та азоту. Оптимальне забезпечення рослин сіркою, магнієм, молібденом сприяє зниженню накопичення нітритів і нітратів в товарній частині врожаю.
Основные атрибуты | |
---|---|
Концентрированная форма удобрения | Да |
Минимальная температура эффективного действия | 10.0 (град.) |
Максимальная температура эффективного действия | 25.0 (град.) |
Производитель | Екоорганік |
Страна производитель | Украина |
Упаковка | |
Объем | 20.0 (л) |
- Цена: 212 грн./л